donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Klara heeft verhouding in het Paleis
Klara heeft verhouding in het Paleis
zaterdag 6 november 2004
Op zaterdag 4 december vind je Klara terug in het Paleis, tussen 12.00 uur en middernacht. De klassieke zender heeft een unieke verhouding met het Paleis. Niet dat van de koning maar dat van Schone Kunsten.
Dat het begrip "Paleis" steeds afgekort wordt maakt het overduidelijk: voor Klara is er maar één en dat staat zonder twijfel in Brussel in de Ravensteinstraat. Klara is er vier jaar geleden geboren en viert er elk jaar begin december met veel plezier en samen met heel veel luisteraars zijn verjaardag.

In 2004 is de relatie verder verdiept met het KlaraFestival van Vlaanderen én het Paleis dat in september zestien dagen lang van ’s middags tot laat in de avond gebruik heeft gemaakt van deze unieke cultuurtempel. Daardoor leek Klara in het Paleis even uit de aandacht en in de schaduw terecht te komen maar niets is minder waar.

Op zaterdag 4 december zullen de luisteraars weer in groten getale aanwezig zijn voor dit evenement met een unieke formule: een dag cultuur met concerten, uitzendingen, tentoonstellingen, wandelingen, ontmoetingen... naar eigen voorkeur en tempo in te vullen en dat allemaal voor een bijna symbolische toegangsprijs. In deze editie staan de Vlaamse uitvoerders centraal.

We hebben het volledige erg gedetailleerde programma voor je klaar liggen in een fors Word-document. Wie het wil hebben, stuurt een mail naar info@radiovisie.be. Per kerende, onze postbodes werken wel altijd, krijg je het document retour.

LC

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.