donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Celeb Top 10 met Marco Borsato!
Celeb Top 10 met Marco Borsato!
vrijdag 5 november 2004
Elke week krijgt een nationale of internationale artiest de kans om op JIM een uur zijn/haar favoriete clips aan te kondigen in het programma Celeb Top 10. Deze week is het de beurt aan Marco Borsato. De Nederlandse zanger kwam de release van zijn nieuwe DVD promoten op JIM en wij nodigden hem uit in het programma Celeb Top 10.
In het uurtje Celeb Top 10 gaat hij voor goede Nederlandstalige muziek zoals Clouseau en Gene Thomas. Verder hoor je dance met TiŽsto en rock met Train. Als je wil weten waarom Marco voor deze clips kiest, moet je gewoon naar Celeb Top 10 kijken. Het programma loopt elke donderdag om 22u maar ook nog  zondag om 14u en 22u
1/ Marco Borsato LIVE - Laat Me Gaan
2/ Train - Ordinary
3/ Soulvation - Reset Your Brain
4/ Madonna - Beautiful Stranger
5/ TiŽsto - Traffic
6/ Daniel Bedingfield -Gotta get thru this
7/ Counting Crows & BlŲf - Holiday In Spain
8/ Gene Thomas - Voor haar
9/ Clouseau - Vanbinnen
10/ Kane - Rain Down On Me
Persbericht JIMtv
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.