donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Vrouwenzender ‘Vijftv’ opent met voetbal!
Vrouwenzender ‘Vijftv’ opent met voetbal!
dinsdag 28 september 2004
Niet op 1 oktober, maar donderdag 30 september, start de nieuwste tv-zender van Vlaanderen. Het kleine zusje van VT4 opent volgens ‘Het Nieuwsblad’ met de rechtstreekse uitzending van de Uefa Cup-wedstrijd tussen VfL Bochum en Standard.
‘Vijftv’ zet hiermee al van bij de start zijn ondertitel ‘televisie voornamelijk voor vrouwen’ om in waarheid, maar of het een goed idee is om een vrouwenzender te starten met een typische mannensport is nog maar zeer de vraag. Bij SBS is men er blijkbaar van overtuigd dat manlief morgenavond massaal de instellingen van de huiskamertelevisie aanpast om zijn vrouwtje op weg te helpen naar haar nieuwe vrouwenzender. Of de Vlaamse vrouwen gediend zullen zijn met nog meer van die ‘mannelijke’ onderbrekingen valt af te wachten. Alleszins countert SBS op deze manier het voetbal op Kanaaltwee en opent het zijn vrouwenzender een dagje eerder dan rechtstreekse concurrent ‘Vitaya’ dat vanaf vrijdag start in een nieuw kleedje.
Bram Bartholomees
(c) RadioVisie TV
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.