woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Vertrek Roos nu ook officieel
Vertrek Roos nu ook officieel
zaterdag 17 april 2004
Op VRT Teletekst wordt het afscheid van Roos Van Acker nu ook officieel bevestigd.

Zoals bekend heeft ze een contract gesloten met VT4, dat weliswaar alleen voor televisie geldt, maar toch invloed heeft op haar radiocarriŤre bij Studio Brussel.

'Dat komt vooral omdat Roos nu meer opdrachten gaat uitvoeren voor VT4, waardoor ze nog minder beschikbaar wordt voor Studio Brussel', verklaart Paul De Meulder, woordvoerder van VRT-radio.
Info:
VRT Teletekst
Met dank aan SV

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.