zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Fansite Q-Music heeft eigen top 40
Fansite Q-Music heeft eigen top 40
donderdag 16 juni 2005
Al sinds enkele jaren is de Q-fansite online, de.... fansite van Q-Music. Moeilijker is het dus niet. Nu hebben de makers besloten dat ze een eigen top 40 moeten toevoegen. Via een interactief menu kan men stemmen op de nummers die men leuk vindt. Er is slechts één regel verbonden aan de Q-Top 40: enkel Q-muziek komt in aanmerking
Maar wat is nu eigenlijk Q-muziek? "Heel simpel eigenlijk: het moet om nummers gaan die op Q-Music gedraaid worden", aldus initiatiefnemer Sam Feys. Ook bestaat de mogelijkheid om zelf nummers toe te voegen aan de lijst. Om ervoor te zorgen dat de database niet te vol raakt, zullen oudere liedjes er af en toe eens van tussenuit gehaald worden.

AS
Info:
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van mitchel op za 17 jul 2010 om 22:19
iets met 1 minute of iets anders met 1 was een paar dagen geleden op de Q- music radio
Reactie van Fred Gerarts op za 15 nov 2008 om 16:28
Bij het aanklikken van de link kom ik op een Franstalige website?
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.