vrijdag
25 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Hadise blikt terug op Idool
Hadise blikt terug op Idool
dinsdag 12 september 2006
Een poosje geleden riepen de sterren uit Idool 2003 en Idool 2004 kijkend Vlaanderen op om zich in te schrijven voor Idool 2007. De immer goedlachse Hadise kon natuurlijk niet op het appel ontbreken. De Belgische presentatrice van de Turkse reeks Idool Idool bracht haar nieuwe single “Bad Boy”. Radiovisie had een babbeltje met deze populaire Urban-diva (zelfs tot in het land van de Bosporus)  na de opnames.
Back to the roots?
Hier zijn we inderdaad weer. Ik voel me wel vereerd dat ik tijdens de Idool Kickoff mag optreden. Voor hetzelfde geld hadden ze me hiervoor niet uitgenodigd. Toch heb ik een voldaan gevoel over deze gekregen kans.

Welke impact had Idool op jouw leven?
Heel veel. Idool was voor mij een rasechte springplank. Ik heb er tot nu toe geen seconde spijt van dat ik hieraan heb deelgenomen. Toen ik de reclame enkele jaren geleden op televisie zag, twijfelde ik er niet aan dat ik mijn kans moest wagen. Zelfs mijn mama was er onmiddellijk mee akkoord dat ik hieraan moest deelnemen. Het was op dat moment een unieke gelegenheid om de muziekindustrie te laten weten, wie de echte Hadise was.

Wat heeft Idool aan jouw leventje veranderd?
Idool heeft heel mijn leven op een positieve manier veranderd. Het gaf me de kans om de juiste mensen te leren kennen, die mij verder konden begeleiden in mijn carrière. Ik hoop er nu nog steeds op dat ik dit mijn hele leven lang mag doen.

Op welk vlak ben jij verbeterd ?
Ik ben in de eerste plaats een pak geduldiger geworden. Daarnaast maak ik me ook al lang niet meer zo veel zorgen in mijn fouten. Al meermaals heb ik er van ondervonden, dat ik er uit leer. Als ik een fout maak, kan ik er toch niets meer aan doen. Ik moet gewoon de blik op oneindig richten.

Was het een once-in-a-lifetime experience?
Voor mij alleszins. Ik stond er in het begin ook op dat ik maar één keer zou deelnemen. Die bewuste keer moest dan alles of niets zijn. Het zou nooit in mijn hoofd opgekomen zijn om het twee tot drie keer toe te proberen.

Zijn Danzel en jij het typische voorbeeld van mensen, die zonder top 10-plaats bij Idool, toch een succesvolle carrière uitbouwden?
Ik denk het wel. We staan er nog steeds en we maken nog altijd muziek. Ik ben heel trots op iemand als Danzel. Hij is enorm beroemd in Turkije. Wanneer ik daar de radio opzet, hoor ik hem altijd. Dan heb ik altijd het gevoel van: “Hey, die ken ik.”


Hadise tijdens de Idool kickoff.

Bedankt.

Klik hier om de foto's van Idool Kickoff te bekijken.
Tekst: Bart Liekens
Foto: Jan Liekens
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van jenny op do 5 apr 2007 om 13:43
hadise wilt heel graag terug naar idool 2007 en hadise doe voor haar plezier.
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.