maandag
21 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > LUX met Stijn Meuris
LUX met Stijn Meuris
zondag 8 april 2007
In de vierde editie van LUX is Stijn Meuris een week lang te gast op Canvas, Radio 1 en canvas.be. Van maandag tot vrijdag laat hij zijn licht schijnen over de culturele activiteit in Vlaanderen en daarbuiten. Zijn smaak en voorkeur bepalen de week van LUX.
Zijn smaak en voorkeur bepalen de week van LUX. Van maandag 9 tot vrijdag 13 april komt hij over haar culturele passies praten in Neon de LUX op Radio 1.

Van maandag tot donderdag beleeft hij ze in korte LUX-reportages op Canvas. Op vrijdag 13 april deelt hij ze in LUX xl uitgebreid met Luc Janssen en de kijkers van Canvas. En de hele week lang wordt hij samen met zijn cultuurkeuzes in de schijnwerpers gezet de website van Canvas.

Stijn Meuris: muzikant, regisseur en journalist. Hyperkinetische Limburger, die ten strijde trekt voor een oude stroopfabriek, zich het gezelschap van de Gouden Uil laat welgevallen en kijkt naar de sterren. Ondertussen werkt hij met Monza aan een nieuw album, een opvolger van ‘Grand’.

TB
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.