vrijdag
25 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Media in de maandagkrant
Media in de maandagkrant
maandag 23 april 2007 - 6:00
RadioVisie, 10 jaar online met dagelijks klokvast een overzicht van de koppen, headlines, de feiten in medialand. Klokvast en in één oogopslag zonder verder commentaar: wat schrijft de Vlaamse pers over media deze ochtend?

De Standaard
Sinds vandaag is De Standaard vernieuwd. De nieuwe look is een werkstuk van de vormgevers Johan Dockx en Rita Verhaege, die voor dit project de onschatbare ondersteuning kregen van Gert Dooreman. 'Een Standaard voor de 21ste eeuw'

Het Laatste Nieuws
De Senaat ontvangt vandaag de Krazy Mess Groovers, de groep die België op 10 mei vertegenwoordigt op de halve finale van het Eurovisiesongfestival in Helsinki. KMG's contesteert met het nummer 'Love Power'

Het Nieuwsblad - Het Volk
Op het scherm zijn Brad Pitt en George Clooney onafscheidelijk. Na hun derde Ocean's-samenwerking gaan beiden de hoofdrol spelen in Burn after reading, een zwarte komedie van de gebroeders Coen.

De Morgen
Filmmaker Dominique Deruddere vertrekt in augustus naar Los Angeles. Hij neemt zijn vrouw Loret en zijn twee tienerzonen mee, want hij wil daar een jaar blijven. Heeft hij een filmcontract op zak? 'Er zijn onderhandelingen.

Het Belang Van Limburg - Gazet van Antwerpen
Een gastoptreden bij Clouseau had ze al wel achter de rug, maar op een eigen grote show hebben de fans van Natalia vanwege stemproblemen meer dan een jaar moeten wachten. Het werd dit weekend dan ook een feest van jewelste in de uitverkochte Lotto-Arena in Antwerpen.

Stichting RadioVisie
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.