vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Radio Bingo terug in de ether
Radio Bingo terug in de ether
dinsdag 17 april 2007 - 15:34
Radio Bingo uit Roeselare (107.2 MHz) is terug van (lang) weg geweest. Na enkele maanden radiostilte is deze regioradio sedert maandag 16 april terug te beluisteren.
Ook de vertrouwde programma’s en presentatoren maken opnieuw hun opwachting, daarnaast zijn er enkele nieuwkomers. Het eigen regionaal nieuws is eveneens terug, net zoals de aankondiging van de snelheidscontroles uit de regio.

Radio Bingo was uit de ether door de hevige storm die op de voorlaatste dag van 2006 over West-Europa raasde. De mast en de antennes werden tot schroot herleid.

Op donderdag 5 april zette een grote kraan de splinternieuwe veertig meter hoge zendmast recht. Vier nieuwe antennes sturen het signaal sinds gisteren in de ether.

Foto's van het plaatsen van de nieuwe zendmast vind je hier.

TB

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.