donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Vind jouw nieuwe hobby bij Radio TOS
Vind jouw nieuwe hobby bij Radio TOS
zondag 22 april 2007 - 10:51
Ervaar jij radio ook als een boeiend medium? Zie je jezelf al in de rol van enthousiaste presentator of technicus van een live-programma? Of heb je een passie voor journalistiek, en denk je als redacteur, interviewer of verslaggever een redactie te kunnen ondersteunen? Misschien voel je meer voor het actualiseren van de website?
Laat van je horen bij Radio TOS. De Turnhoutse zender viert binnenkort zijn 25ste verjaardag en is vastbesloten daar nog heel wat jaren bij te doen. Jij krijgt de kans om al de plannen die op stapel staan mee te realiseren. Interesse en motivatie volstaan. Voor een degelijke opleiding wordt gezorgd.

Meer info op tos.be of 0495-37 43 31.
JE

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.