zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Belgen kopen steeds vaker op eBay
Belgen kopen steeds vaker op eBay
donderdag 26 april 2007 - 8:00
Elke 3,5 seconden koopt een Belg een object op de veilingsite eBay. Dat blijkt uit recente analyses van de veilingsite. Een jaar geleden werd er gemiddeld om de 6 seconden iets gekocht door een Belg.
"Voor velen is kopen op eBay vandaag een dagelijkse kick geworden", aldus de e-commerce site.

Elke 3,5 seconden wordt er gemiddeld ook iets door een Belg gekocht, dag en nacht. Dat zijn een goede 20.000 objecten per dag.

De meest actieve Belgische kopers doen minstens drie aankopen per week op eBay, zo blijkt uit een onderzoek bij 2.000 eBay-leden.

De meeste bezoekers komen naar de site om iets te kopen dat aansluit bij hun hobby of passie. (Belga)

LA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.