maandag
21 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > JO (aan 90 km per uur) naar de nieuwsstudio
JO (aan 90 km per uur) naar de nieuwsstudio
donderdag 20 december 2007 - 15:00
Dit was het nieuws om 15.00 uur: - Uitzendbureau vraagt naar seksleven van sollicitanten. Verdacht pakket in KBC-bank Gent is gewoon koffertje. Spice Girl poseerde naakt in bos. Hond bezoekt elke morgen krantenwinkel. Geen prijsstijging van vuurwerk door lage dollarkoers. - Als de brandweer nu ook nog gratis komt opdagen, kunnen we het nieuwe jaar goedkoop inzetten.
Het Nieuwsblad brengt vanaf volgende maand een nieuw, glossy magazine op zaterdag uit met de naam "NB Magazine". Er wordt in eerste instantie gemikt op een vrouwelijk publiek. Het magazine zal praktische tips en informatie brengen, plus een aantal vaste rubrieken over mode, gezondheid, relaties en seks en huishoudelijke thema's. "Catchy", de maandelijkse lifestyle bijlage, wordt opgedoekt. NB Magazine" past in de vernieuwingsstrategie van de krant.

Hallo Costa Holanda neemt met speciale programma's afscheid van 2007 en opent flitsend 2008. Op maandag 31 december (12.00 - 16.00 uur ) presenteert de zender voor de Nederlanders en Vlamingen aan de Spaanse Costa Blanca '40 Jaar Nederlandstalige Hits en Nieuwsfeiten van 2007'. Een verzoekje voor dit programma? Mail naar: info@hallocostaholanda.nl. Oudejaarsdag presenteert Rick van Velthuysen (16.00 - 18.00 uur) 'Knallend Het Jaar Uit'. Het nieuwe jaar start met acht uur lang '40 Jaar Nummer Eén Hits' (10.00 - 18.00 uur).

Vlaanderen Sportland, een programmma van de VRT gesponord door de overheid, is stopgezet. Carl Decaluwé, mediaspecialist voor de CD&V, vroeg om uitleg aan de minister van sport. Bert Anciaux beaamt dat hij de beslissing nam om samen met de VRT op zoek te gaan naar een nieuw format, met een focus op de doelgroep kinderen en jongeren. Blijkbaar werd het tijd voor een nieuwe media-aanpak voor de promotie van sport, gezien de zeer laagdrempelige sporten – voor de “start-to-sport” – uitgeput geraakten. In juni 2008 starten er vijftien afleveringen van “Mijn sport is top” op Ketnet.

JO
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.