vrijdag
25 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Enorm eindbedrag Kom op tegen Kanker
Enorm eindbedrag Kom op tegen Kanker
maandag 24 december 2007
Na de startshow van de Kom op tegen Kanker-campagne op 6 april heeft Vlaanderen niet stilgezeten. Overal ten velde, in elk dorp en elke stad, hebben vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken en met veel enthousiasme en inzet een schitterend eindbedrag bij elkaar verzameld.
Het gaat om niet minder dan 11.513.462,39 euro. Een enorm slotbedrag dat vooral door vrijwilligers werd ingezameld. Zoveel inzet mag wel eens beloond worden, vond de publieke omroep.

Frank De Boosere, voorzitter van Kom op tegen Kanker, gaf daarom gisteren het startsein voor de actie ‘Dank u Vlaanderen’. Hij riep daarvoor de hulp in van Thomas Vanderveken, die op zijn beurt een beroep deed op de medewerking van drie Eén-presentatrices, Yasmine, Ilse Van Hoecke en Sofie Van Moll. Zij beloonden een aantal actievoerders op even passende als verrassende manier.

Ilse trakteerde haar groep op een rondleiding in de Palmbrouwerij en vergastte hen daarna op een uiterst verzorgd diner in het stijlvolle kader van kasteel Diepensteyn. Kok Jeroen De Pauw en Phara De Aguirre verwelkomden er de actievoerders.

Sofie trok met haar groep op avontuur in de Ardennen. Slijk, regen en wind konden hen niet tegenhouden om te gaan raften, klimmen en zich deathride-gewijs van de rotsen te storten. Daarna verwenden Miss Belgian Beauty 2007, Nele Somers, en Mister Belgium Personality 2007, Max Lion, de actievoerders met een massage.

Yasmine ging op de sprookjestoer. Zij nam haar groep mee op uitstap naar de Winterefteling en trakteerde hen o.a. op een ontmoeting met Koen Crucke, de koning uit het sprookje van Assepoester, en een exclusief optreden van Axl Peleman.

Op het einde van ‘Dank u Vlaanderen’ mocht een trotse Frank De Boosere het enorme bedrag meedelen. De teller stopte op niet minder dan 11.513.462,39 euro.

TB
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.