zaterdag
19 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Steracteur Sterartiest: Patsy Van Der Meeren
Steracteur Sterartiest: Patsy Van Der Meeren
vrijdag 12 december 2008
Vanavond start het derde seizoen van Steracteur/Sterartiest bij En. De nieuwe reeks is op verschillende punten grondig gewijzigd. Er zijn nog slechts vijf kandidaten in plaats van twaalf. We stelden er deze week reeds vier voor, vandaag sluiten we deze reeks af.

Patsy Van der Meeren is alom bekend als Marie uit de populaire Eén-reeks ‘Thuis’. Ze kwam er terecht na haar opleiding aan het Conservatorium van Brussel, waar ze les kreeg van niemand minder dan Leah Thys.

In haar laatste jaar las Patsy ad valvas dat ‘Thuis’ een auditie zou organiseren. Eigenlijk was ze net te laat om zich kandidaat te stellen, ze reageerde toch en bleef uiteindelijk negen jaar op de set rondhangen. Tussendoor speelde ze gastrollen in ‘Twee Straten Verder’ en ‘Samson & Gert’. Ze werkte ook mee aan de film ‘Make-Up voor het Lam Gods’.

Ondertussen is Patsy volop bezig met een volgend project. Vanaf 2009 is ze te zien aan de zijde van Gène Bervoets en Louis Talpe in ‘Goesting’, een nieuwe fictiereeks op één, die zich afspeelt in een restaurant.

HET GOEDE DOEL

Patsy is meter van ‘Mensen Helpen Mensen Pajottenland’ en dus was de keuze voor haar goede doel snel gemaakt. De organisatie ontstond een aantal jaar geleden toen enkele mensen geld wilden inzamelen voor een jong kankerpatiëntje uit de buurt. Ze zagen hoe de torenhoge facturen en vaak onvoorziene kosten het leven van het kind en zijn gezin er niet gemakkelijker op maakten.

Ondertussen helpt ‘Mensen Helpen Mensen’ veel meer kinderen met een langdurige of ongeneeslijke ziekte. Als de facturen te hoog oplopen, springt de organisatie bij, maar de men schenkt ook geld aan de kinderafdelingen van het Universitair Ziekenhuis van Leuven en het Academisch Ziekenhuis van Jette. Daarmee kunnen ze nieuwe tv’s, video’s, speelgoed, rolstoelen of zelfs een uitstapje bekostigen, om zo het leven van de patiëntjes iets aangenamer maken.

Geert Van de Velde

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financile vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.