maandag
21 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Deredactie.be lanceert de videozone
Deredactie.be lanceert de videozone
woensdag 14 januari 2009
Deredactie.be heeft gisteren een nieuw onderdeel gestart: de videozone. Alles wat de nieuwswebsite van de VRT te bieden heeft op het vlak van video vind je voortaan terug door een simpele klik op een van de vijf redactietips bovenaan. Die redactietips zijn de vijf meest opmerkelijke beeldfragmenten van dat moment volgens de onlineredactie.

De bezoeker kan daarnaast ook alle programma's van de nieuwsdienst opnieuw bekijken, zoals onder meer "Het journaal", "Terzake", "Phara" en "Volt". Elke middag om 13.00 uur kan je "Het journaal" trouwens live volgen op je computer.

Ook ruwe nieuwsbeelden krijgen een plaats in de videozone en in de rubriek "Ook dat nog" wordt het luchtigere nieuws verzameld. Elke surfer kan bovendien zijn eigen selectie maken door beeldfragmenten toe te voegen aan "Mijn selectie" (dit doe je door op het groene plusje rechts onderaan bij elk beeldfragment te klikken). Ook het weerpraatje kan in de videozone geraadpleegd worden.

PVB
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Van Casteren op ma 21 jun 2010 om 15:57
Beste mensen van "de redactie". Ik kan al maanden geen beelden meer ontvangen uit de "videozone" van de redatie. Wat moet ik doen? Graag antwoord.
mvg
Alfons van casteren
Reactie van want benny op di 27 apr 2010 om 9:23
prachtig....maar als oud koloniaal vraag ik me af of uw reportages over Kongo (Jef Geeraerts en de expeditie van Vranckx) uitkomen op DVD of moeten wij die trachten zelf over te nemen....maar hoe?
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.