zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Thierry Tacheny is de nieuwe SBS Belgium CEO
Thierry Tacheny is de nieuwe SBS Belgium CEO
zaterdag 17 januari 2009
Thierry Tacheny (foto) wordt vanaf 21 januari de nieuwe CEO (Chief Executive Officer) van SBS Belgium (VT4 en VIJFtv). De huidige directie van SBS Belgium blijft onveranderd, waarbij Stefan De Keyser als COO (Chief Operating Officer) mee zijn schouders zet onder deze nieuwe aanpak.

Patrick Tillieux, Chief Operating Officer van ProSiebenSat1 Media Group: “Thierry Tacheny is een topprofessional in dit métier: hij heeft een rijke know how en ervaring in creatie, commercie en innovatie. Ik ben blij dat Thierry samen met de teams van SBS Belgium en Stefan De Keyser in het bijzonder de verdere uitbouw van dit Vlaamse mediabedrijf aangaat.”

Tacheny (50) startte zijn carrière in 1981 bij IP Belgium als Marketing Director. Vanaf 1989 was hij bij IP Director Sponsoring en Deputy Managing Director in charge of TV, en vanaf 1994 Group Marketing Director van IP Group Parijs. In 1996 stichtte hij Peaktime, waar hij tot 2003 aandeelhouder en COO was. Van 2003 tot 2005 werd Thierry Tacheny actief als consultant, onder meer bij SBS, RTL, VMMa en RTVM. In 2005 stichtte hij I-TV Show, waar hij sindsdien aandeelhouder en CEO is.

“SBS Belgium heb ik leren kennen door zijn dynamiek en challenging spirit”, licht Thierry Tacheny toe. “VT4 en VIJFtv hebben bewezen dat ze meer dan aantrekkelijke tv-zenders zijn voor de Vlaamse kijkers. Adverteerders hebben zeer duidelijk de kracht en specificiteit van beide zenders begrepen. Ik kijk er naar uit om deze positieve waarden verder uit te werken, en mij samen met Stefan De Keyser en zijn team in te zetten om VT4 en VIJFtv verder uit te bouwen tot sterke merken.”

DV

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.