vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Bij Sabam verdwijnen 77 banen
Bij Sabam verdwijnen 77 banen
zaterdag 31 januari 2009
Bij Sabam, de Belgische vereniging van auteurs, componisten en uitgevers, verdwijnen 77 banen. Dat is ruim 20% van het huidige personeelsbestand. Dat melden de vakbonden.

Een deel van het jobverlies wordt opgevangen met brugpensioen, maar het grootste deel zijn naakte ontslagen.

De vakbonden zijn verrast en zeggen dat de directie hen maandenlang aan het lijntje heeft gehouden. Volgens de bonden heeft de directie van Sabam geen visie en viseert ze kritische stemmen binnen het bedrijf.

De bonden zeggen dat ze geen verplichte ontslagen zullen aanvaarden. De directie heeft tijdens de ondernemingsraad gewezen op het belang voor Sabam "om de positie op de Belgische en Europese markt te consolideren".
© deredactie.be

Info:
DV

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.