zaterdag
19 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Yoni Mous tekent contract met Wim Oosterlinck
Yoni Mous tekent contract met Wim Oosterlinck
donderdag 5 februari 2009
Enkele dagen geleden meldden diverse kranten dat Miss Belgian Beauty Yoni Mous (foto) nog steeds geen contract getekend heeft met organisator Ignace Crombé. Q-music-presentator Wim Oosterlinck biedt Yoni Mous nu een tijdelijke verbintenis aan bij Q-music. Ze wordt ingeschakeld als receptioniste in de radiostudio.

Wim Oosterlinck: “Ik vind het verschrikkelijk als grote talenten verloren gaan. Daarom wil ik Yoni graag in dienst nemen als receptioniste in de studio. We hebben afgesproken dat ze haar best zal doen om zich sexy en voorkomend te gedragen. Ik kijk dan ook uit naar een diepgaande samenwerking tussen ons beiden.”

Yoni Mous wordt ingeschakeld als receptioniste tijdens het populaire avondspitsprogramma Wim Oosterlinck Showtime. Morgen, vrijdag 6 februari zit ze van 16.00 tot 18.00 uur in de studio van Q-music. Ze zal telefoontjes van luisteraars beantwoorden, gasten ontvangen, boodschappen omroepen en koffie halen.

Als organisator van de Miss Wim-verkiezing werkt Oosterlinck zich hiermee opnieuw op als behoeder van de missen in Vlaanderen.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.