zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Werknemers mediasector verzamelen vandaag
Werknemers mediasector verzamelen vandaag
vrijdag 6 februari 2009
Vandaag vrijdag staat opnieuw een meeting van de werknemers uit de mediasector op de agenda. Daar herinneren de Vlaamse Vereniging van Journalisten (VVJ) en het vakbondsfront aan.

Op de agenda staan de stand van zaken van de besparings- en herstructureringsplannen in de Nederlandstalige media, de rationalisering van het personeelsbestand, de stijgende vraag naar polyvalentie en de voorbereiding van de Staten-Generaal van de media, gepland op 5 maart.

De meeting van vertegenwoordigers van de Nederlandstalige media, de tweede in haar soort, vindt plaats om 11 uur in het Résidence Palace.

Info:
DV
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financile vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.