zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Annelies Rutten klopt Freek Braeckman vlotjes
Annelies Rutten klopt Freek Braeckman vlotjes
zondag 15 februari 2009
Annelies Rutten heeft Freek Braeckman overtuigend verslagen in "Dubbelcheck", de speelse quiz van Radio 1. In "Dubbelcheck" test Jan Hautekiet elke zaterdag het nieuwsgeheugen van twee bekende breinen die iets met elkaar gemeen hebben. De kandidaten spelen telkens voor het goede doel.

Deze zaterdag nam Freek Braeckman, de Slimste Mens van dit jaar, het op tegen Annelies Rutten (foto), de Slimste Mens van vorig jaar.

"Annelies zal winnen, want krantenjournalisten zijn slimmer dan tv-journalisten", voorspelde Braeckman vooraf.

Rutten won inderdaad met een ruime voorsprong. Ze haalde 50 punten, meer dan Willem Wallyn, de deelnemer die voorlopig met 47 punten aan de algemene leiding stond.

DV
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.