maandag
21 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Carnavalsdagen bij Ajoin-Music en City-Music
Carnavalsdagen bij Ajoin-Music en City-Music
donderdag 19 februari 2009
Carnaval in Aalst draait rond tradities. Eén ervan is nu al enkele jaren de uitzending van den Oilsjtersen Top 100 op Ajoin-Music en City-Music. De presentatie dit jaar is in handen van huidig Prins Jurgen en van Prins 2008 Kenny. Dit vrolijke duo moet voor heel wat ambiance op de radio zorgen.

Net zoals de voorgaande jaren, konden de luisteraars van Ajoin-Music de voorbije weken via ajoinmusic.be stemmen op hun favoriete plaat. Dit jaar mocht men alweer duizenden stemmen optekenen. Benieuwd of Tommeken zijn Carnavalist Tot In De Kist opnieuw op nummer 1 staat?

Den Oilsjtersen Top 100 wordt vrijdagavond 20 februari van 18.00 tot 24.00 uur uitgezonden op alle stations van het City-Music netwerk in het Denderland en Pajottenland.

  • Ajoin-Music 106.7 FM - 107.8 FM
  • City-Music Aalst 102.7 FM
  • City-Music Ninove 106.6 FM
  • City-Music Asse-Ternat 106.4 FM
  • City-Music Dilbeek-Halle 105.9 F
  • Wereldwijd via de livestream

Op carnavalzondag 22 februari doet men het nog eens over in herhaling, vanaf 06.00 uur.

Nieuw voor Ajoin-Music is dat men dit jaar voor de eerste keer ook tijdens de drie Carnavalsdagen live uitzendt vanuit het Aalsterse stadhuis. Reporters kamperen drie dagen midden in de feestzone om de laatste nieuwtjes heet van de naald live te brengen. En helemaal in primeur kan je ook tijdens de nacht de sfeer opsnuiven, want telkens zal de muziek op de Grote Markt ook live op Ajoin-Music te horen zijn.

Zondag 22 februari 2009 zenden de Ajoin-Music reporters en copresentator Rudy Bauwens vanaf 13.00 uur live de zondagstoet uit. En natuurlijk is men er bij om live reacties te sprokkelen bij de talrijke genodigden.

Maandag 23 februari 2009 kan je reeds vanaf 11.00 uur live mee genieten van de sfeer op de vorming van de maandagstoet, met de live discobar van LDVD. Om 14.00 uur staan de Ajoin-Music reporters en copresentator Bart Marcoen live op de Grote Markt voor de Aalsterse Gilles, de Ajuinworp en de maandagstoet. ’s Avonds verhuist iedereen mee naar de Flora Hallen voor het live verslag van de prijsuitreiking van carnaval 2009.

Dinsdag 24 februari 2009 volgt men vanaf 14.00 uur live de Voil Jeanettenstoet van op de grote markt, en vanaf 20.00 uur de popverbranding.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Vontje op za 21 feb 2009 om 18:45
Hola, ze gaan de Halse Radio Victoria achterna! Al 29 jaar verslaan zij live vanop de Grote Markt het Halse carnaval!
Reactie van Me op do 19 feb 2009 om 12:48
DDB doet zijn werk goed.
Reactie van Jan op do 19 feb 2009 om 8:32
En buiten de Carnavalmuziek ook de prachtige Oilsjterse reklames !!! Goed bereik in een straal van 25 km rond Aalst op 107.8
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.