vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > En: Rock-n-road met Andrea Croonenberghs
En: Rock-n-road met Andrea Croonenberghs
vrijdag 20 november 2009
Morgen trekt Andrea Croonenberghs (foto) in het En-programma 'Vlaanderen vakantieland' voor het eerst naar n van s werelds meest memorabele muziekbestemmingen. In de special 'Rock-n-road' ontdekt ze de wortels van de country in Nashville en de blues in Memphis.

In Londen, Manchester, Liverpool, Glasgow en Dublin treedt ze in het spoor van legendarische bands als The Rolling Stones, Oasis en The Beatles en Jamaica verkent ze op de tonen van de reggae. Waar ligt het kloppende hart van de muziek? En wat maakt dat een aantal steden, meer dan andere, zijn uitgegroeid tot echte mekka’s van de muziek?

'Rock-‘n-road' is geen muziekdocumentaire, maar een gevarieerde reis vol muzikale ontmoetingen. Andrea loopt langs bij bekende en minder bekende mensen met een passie voor muziek. Ze gaat op zoek naar de grote en kleine verhalen over de geschiedenis van de muziek en van muzieksteden en heeft ook oren naar het persoonlijke verhaal van muzikanten en muziekliefhebbers.

Andrea zingt en swingt zelf mee, maar brengt in de eerste plaats een overzicht van de leukste en beste muzikale plekjes die je als toerist kunt bezoeken. Ze heeft daarbij zowel aandacht voor niet te missen highlights als voor wonderlijke plekjes die nog niet ontdekt

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financile vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.