woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > DJ Mr. Leenknecht won Topradio DJ Contest
DJ Mr. Leenknecht won Topradio DJ Contest
donderdag 19 november 2009
De Bellemse DJ Mr. Leenknecht heeft zaterdag jl met een verrassende en energieke set de DJ contest 2009 gewonnen bij Topradio Aalter en Jeugdcentrum Kadans.

Hij slaagde erin om op 25 minuten tijd 25 eclectische platen in elkaar te draaien en overtuigde zowel de jury als het publiek om hem op nummer 1 te stemmen.  DJ Axl werd, met een set die door sms’ers enorm werd gesmaakt, tweede. De derde plaats ging naar Claudio. Met een eervolle vermelding strandde dubstepper Boycot op de nummer 4.                                    DJ Mr Leenkencht aan het werk

Het werd een gezellig drukke avond en nacht in het Jeugdcentrum, met presentatoren Koen De Meyere van Topradio en schepen Dirk De Smul in topvorm. De jury had, door het hoge niveau van de kandidaten, meer dan een uur nodig om het eens te geraken. Daarna werden de punten samengeteld met de sms-uitslag en meteen werd duidelijk dat Mr Leenknecht de winnaar was. Het geduldige publiek werd uiteindelijk getrakteerd op de uitslag.

Mr. Leenknecht krijgt nu regelmatige zendtijd op Topradio Aalter aangeboden. Hij ging ook naar huis met een platenbon van 250 euro en een multifunctionele printer. Alle DJ’s verdienden verder een Club Vibes vol 3 cd. De eerste drie kregen daar nog eens een Mixstation 4 software pakket bovenop. 

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Lieve op zo 3 jan 2010 om 10:33
Proficiat Maarten!!!
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.