donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Sanoma staakt vandaag en morgen
Sanoma staakt vandaag en morgen
dinsdag 24 november 2009
"Aangezien er geen positieve evolutie is geweest in de dossiers omtrent de naakte ontslagen", legt het personeel van Sanoma Magazines deze week vandaag en morgen (24 en 25 november) het werk neer. Dat liet het gemeenschappelijk vakbondsfront in een persbericht weten aan Belga.

De staking is met grote meerderheid goedgekeurd tijdens een algemene vergadering. De gebouwen in Diegem en Berchem blijven tijdens deze twee dagen dicht.

"Indien de directie volhoudt om de eisen van het personeel niet ernstig te nemen, zullen deze hun acties zoals aangekondigd verderzetten. Dit wil zeggen dat ze volgende week een volledige week zullen staken", waarschuwt het gemeenschappelijke vakbondsfront.

De werknemers protesteren tegen de 76 aangekondigde ontslagen. Sanoma Magazines geeft onder meer de tijdschriften Humo, Flair, Goedele Magazine, Libelle en Télémoustique uit. Vooral het verschijnen van Humo zou door de staking negatieve gevolgen hebben.

Het Nieuwsblad
Sanoma staakt deze week twee dagen

Deredactie.be
Werknemers Sanoma leggen het werk neer

De Morgen
Humo zwaarst getroffen door Sanoma-ontslagen

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.