vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > FC De Kampioenen: DDT is terug (met filmpje)
FC De Kampioenen: DDT is terug (met filmpje)
woensdag 25 november 2009
Volgende week zaterdag wordt de voorlaatste reeks van FC De Kampioenen op gang getrapt bij En. Met onder andere de groete terugkeer van DDT alias Jacques Vermeire. RadioVisie ging langs op de set en sprak met de terugkerende DDT, maar ook met the new kid in town, niemand minder dan voetballegende... Ronaldinho.

Op 19 december gaat het twintigste en voorlaatste seizoen van start van FC De Kampioenen. De komische serie verwelkomt na jaren van afwezigheid Dimitri De Tremmerie, kortweg DDT. Er is ook een gloednieuw personage dat luistert naar de naam Ronaldinho.

Met dit twintigste seizoen willen de makers bewust “back to basics” gaan en de verhaallijnen vooral laten draaien rond het thema voetbal. De intrede van Ronald “Ronaldinho” Decocq, vertolkt door Niels Destadsbader, zou hiervoor moeten zorgen. Hij is de zoon van Goedele, die zich in het negentiende seizoen ontpopte tot vrouw van Boma.

Foto: VRT

Boma, Ronaldinho en Pol

Destadsbader heeft weinig moeite gehad om zich in te leven in de rol van Ronaldinho. “Ik heb vroeger nog gevoetbald, dus dat helpt wel een beetje", aldus Destadsbader.Volgens de makers past zijn personage perfect bij de andere spelers van de voetbalploeg, zo heeft Ronald de neiging om te gaan voor individueel succes in plaats van in team te voetballen.

Foto: VRT

Naast het veld is hij een onverbiddelijke casanova die het hart van de vrouwen sneller doet slaan. Ronald zal vooral goed kunnen opschieten met Boma, met wie hij dezelfde vrouwelijke passie deelt en met Pol, die eindelijk iemand heeft met wie hij diepzinnig over voetbal kan praten.

Naast de intrede van Ronaldinho spreekt vooral de voorlopig eenmalige terugkeer van Dimitri De Tremmerie tot de verbeelding. DDT, die eind jaren 90 werd opgepakt voor belastingfraude, weet na een handigheidje te ontsnappen uit de gevangenis en hij is vastbesloten om op zoek te gaan naar zwart geld dat hij destijds heeft verborgen. Samen met Fernand Costermans beraamt hij ook een plan om de ondergang van de voetbalploeg te bewerkstelligen.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financile vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.