donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
woensdag 25 november 2009 - 16:55
Dagelijks krijg je van ons een overzicht van het nieuws en de gebeurtenissen in het Vlaamse medialand. Maar wat haalde het nieuws niet en dreigt bijgevolg onopgemerkt voorbij te gaan? We sluiten elke mediadag af met een selectie van wetenswaardigheden en faits divers, zo bent u ook hier weer mee.

Venonza Records stelt voor de komende Kerst hun muziekproductie Holy Night, als gratis download beschikbaar. Hoewel nog vroeg (alhoewel ook Aldi & Co daar anders over denken), is er nu al een sfeervolle website online gezet en kan u er 'Holy Night' in het gewenste formaat direct downloaden (er zijn ook leuke jingles te 'sponzen'). En er is meer; Venonza Records is immers bereid een banner van uw omroep op hun site te plaatsen als tegenprestatie voor het draaien van Holly Night. Contact: info@venonza.com  .

Wim Oosterlinck geeft een gratis bezoek aan het repetitiekot van Clouseau weg. A place where no fan has gone before. Om een bekende tijd- en ruimteloos zin te persifleren. Nooit eerder lieten Koen en Kris Wauters fans toe in hun ‘kot’. Om te winnen, moet je uiteraard Q-luisteren tijdens de avondspits en je moet je plaatsen voor de keiharde Clouseau-quiz in de finale. De winnaar mag met partner vrijdagnamiddag een kijkje nemen in het repetitiekot waar Clouseau zich voorbereidt op de 10x10-concertreeks in het Sportpaleis.

Sanoma Magazines België praat weer met de personeelsvertegenwoordigers. Bij de uitgever van o.a. Story, Humo en Flair staakt het personeel gisteren en vandaag om te protesteren tegen het naakte ontslag van 76 werknemers. Vorige week legde men er gedurende één dag het werk neer. Omdat er geen positieve evolutie is geweest in het dossier staken de werknemers deze week twee dagen. Als de directie volhoudt worden de acties voortgezet. Lees meer bij De Standaard. 

En tenslotte nog een filmpje van Danny Klein tijdens de Radio 1-sessies op dinsdagavond. Klik OP de foto om te kijken.

KD

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.