woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Peter Van de Veire viert 50 jaar Bart Peeters
Peter Van de Veire viert 50 jaar Bart Peeters
donderdag 26 november 2009
Morgen, vrijdag 27 november viert Peter Van de Veire feest. Bart Peeters wordt binnenkort immers vijftig jaar, en dat zal hij geweten hebben. In een speciale aflevering van Peter live wordt Vlaanderens bekendste televisiepersoonlijkheid vakkundig in de bloemetjes gezet.

Al zijn wij vooral blij dat de man ons ooit het Peulengaleis schonk op Studio Brussel. Bovendien mag een andere radiofiguur de honeurs waarnemen, Peter Van de Veire dus. Het blijft een beetje in de radiofamilie dus.

Peter Van de Veire belooft een viering in stijl. Bart Peeters, die op maandag 30 november vijftig kaarsjes mag uitblazen, wordt gehuldigd op een manier die bij hem past. Niet met een saai carrièreoverzicht, maar met een show waarin hij verrast wordt met opzienbarende muzikale acts en straffe stunts.

Peter gaat daarbij op zoek naar de verschillende gedaantes van Bart: de grapjas, het emomens, de zanger, de godfather en de Don Juan. Allemaal worden ze op passende wijze gevierd.

Bart Peeters schrijft graag liedjes en die liedjes slaan aan. Met The Radio’s had hij succes van Duffel tot Dakar en ook ’s mans soloplaatjes vallen overal in de smaak. Vrijdag zetten de allergrootste namen uit de Vlaamse muziekwereld Barts liedjes naar hun hand. Bart zelf zorgt die avond voor het feestelijke slotakkoord.

Ook als televisiepresentator behoort Bart tot de galerij der groten. Voor het brengen van baanbrekende programma’s en het lanceren van nieuw, jong talent verdient hij een hoofdstuk in de vaderlandse televisiegeschiedenis. Maar ook al wordt hij alom geprezen als een volleerd vakman, zelfs in de programma's van Bart Peeters durft het wel eens goed fout te lopen. Hij mag die momenten misschien vergeten zijn, maar Peter Van de Veire nog niet.

Bart zorgt zelf al jaren voor entertainment van de bovenste plank. Vrijdag wordt hij in dezelfde waar terugbetaald. Hij komt oog in oog te staan met zijn meest opmerkelijke televisiedaden, wordt het slachtoffer van zijn eigen fantasie en wordt bezongen door een wel heel grote meneer. Peter live wordt vrijdag even Peeters live.

KD

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.