woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
zaterdag 28 november 2009 - 16:55
Dagelijks krijg je van ons een overzicht van het nieuws en de gebeurtenissen in het Vlaamse medialand. Maar wat haalde het nieuws niet en dreigt bijgevolg onopgemerkt voorbij te gaan? We sluiten elke mediadag af met een selectie van wetenswaardigheden en faits divers, zo bent u ook hier weer mee.

Zelf radionieuws melden? Mail hier.

Radio Carnavalitis is er weer. Nog niet helemaal officieel, maar toch kan je al luisteren naar de testuitzendingen. Carnavalitis is een seizoensgebonden 'product'. Pure Vlaamse online ambiradio met nonstop party-, ambi-, carnaval- én foute muziek. Achter dit project zitten de mensen van Radio Victoria. In december zal de luisteraar vooral veel ambi kunnen horen, maar naarmate we dichter bij carnaval komen, zal ook de muziek mee evolueren. Hoe dan ook, Radio Carnavalitis is synoniem voor feest. Te beluisteren via de eigen blog of op radionomy.com .

Mortierbrigade, het bureau van Jens Mortier, won zopas twee Grand Prix op het prestigieuze reclamefestival Eurobest in Amsterdam. Eentje voor de Tune Your Life-campagne van Studio Brussel en eentje voor de Eternal Moonwalk, de site die door Studio Brussel werd opgestart als eerbetoon aan Michael Jackson. Ook de Belgische reclamebureaus Happiness, Boondoggle, Duval Guillaume en Air wonnen verschillende prijzen. Volgens Jens Mortier dwingen de kleine budgetten de Belgische bureaus om creatief te zijn.

Sanoma Magazines Belgium is nog steeds niet uit de problemen. Ook gisteravond gingen de onderhandelaars zonder akkoord op zak uiteen. De werknemers hebben deze week al twee dagen gestaakt om hun ongenoegen over het besparingsplan te uiten. Nu er geen uitzicht op een oplossing is, is de kans erg groot dat er vanaf maandag een hele week gestaakt wordt. Het risico bestaat dat sommige weekbladen dan niet zullen verschijnen. Humo heeft alvast gezegd geen "nood-Humo" uit te brengen. De directie zegt dat ze bereid blijft tot verder overleg.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.