donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > RadioVisie met camera op FC Kampioenen-set
RadioVisie met camera op FC Kampioenen-set
zondag 29 november 2009
Afgelopen week kon u al lezen bij RadioVisie dat op 19 december aanstaande de voorlaatste reeks van FC De Kampioenen van start gaat op En. RadioVisie ging nu ook langs op de set en ontmoette een nieuwkomer, een terugkerende oud hoofdrolspeler en een vast teamlid sedert jaren.

Voor de gelegenheid hadden we niet enkel een microfoon, maar ook een camera bij. Uiteindelijk vertelt ieder beeld duizend woorden… We praatten met Jacques Vermeire die eenmalig terugkeert als DDT, met Niels Destadsbader, die de stiefzoon van Boma is geworden, maar ook met Jaak Vanassche, die zijn gewone zichzelf blijft als Fernand Costermans.

Geert Van de Velde
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financile vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.