zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Televisie > Véronique Leysen wordt Ketnet-wrapster
Véronique Leysen wordt Ketnet-wrapster
maandag 30 november 2009
De afgelopen dagen zochten én vonden de Ketnet-wrappers een nieuwe wrapster. Vanaf 1 december zal Véronique Leysen, bekend van onder andere Spring en Amika, wrappen op Ketnet. Daarnaast wordt ze binnenkort ook de nieuwe frontzangeres van de KetnetBand.

De wrappers spelen een belangrijke rol bij Ketnet, omdat kinderen zich met hen kunnen identificeren. Maar sinds Karolien een tijdje geleden voltijds voor MNM koos, was Kristien nog het enige meisje in het wrappersteam. Daarom ging Ketnet op zoek naar een wrapster om het evenwicht binnen de groep te herstellen.

Foto: VRT - Lies Willaert

En Véronique Leysen is overtuigend als wrapster, maar ook als zangeres. Catherine Castille, netmanager Ketnet: “Onze wrappers zijn meer dan alleen tv-gezichten. We zetten ze graag zo divers mogelijk in, om de band met de kinderen te versterken. We zijn dan ook heel blij dat Véronique niet alleen onze nieuwe wrapster wordt, maar ook de KetnetBand zal versterken!”

De afgelopen dagen was in de wrap te zien hoe Peter, Niels, Melvin en Kobe op zoek gingen naar een nieuwe vriendin voor Kristien. Na een lange zoektocht vonden ze de geknipte Ketnet-wrapster. Zondagochtend onthullen de jongens het mysterie en stellen ze de nieuwe wrapster voor.

Vanaf morgen, dinsdag 1 december zal Véronique te zien zijn in de wrap. Véronique: “Als ik te gast was in de Ketnetstudio vond ik het altijd zo'n leuk sfeertje, dus toen ze me vroegen om zelf wrapper te worden kon ik alleen maar volmondig 'JA!' roepen! Ik ben er zeker van dat ik me geweldig goed zal amuseren.”

Véronique Leysen (23) proefde van het vak drama tijdens haar studies aan de kunsthumaniora. Daarna volgde ze de richting journalistiek. Al snel vertolkte ze de rol van Roxanne in de Ketnet-reeks Spring en die van Fanny Kiekeboe in Baas boven baas. 

Véronique vertolkte verschillende gastrollen in tv-reeksen zoals LouisLouise, Vermist, Code37 en Aspe. Momenteel is ze te zien in de Ketnet-reeks Amika als de Z-girl Marie-Claire de La Fayette. Véronique houdt zich bezig met tekenen, klassiek ballet, modeontwerpen, boeken lezen, cultuur opsnuiven en acteren. Vorig jaar begon ze aan de studie criminologie.

Behalve wrappen op Ketnet, zal Véronique Leysen binnenkort ook in de KetnetBand zingen. Hoewel ze in Amika als Marie-Claire niet al te toonvast zingt, heeft Véronique wel degelijk een geweldige stem en dat zal ze binnenkort in de KetnetBand laten horen. Daarover vindt u meer informatie in het persbericht KetnetBand met nieuwe zangeres.

JS

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van grammet andre op do 13 okt 2011 om 17:18
Véronque, ik ben zeker fan van u
André van de thaichi:)
Reactie van lianne op do 31 maa 2011 om 16:50
hee

veroniqeu ik ben fan van jou
mag ik je emailadres
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.