woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > MoodioTV 'verzamelt' Belgische muziek
MoodioTV 'verzamelt' Belgische muziek
dinsdag 8 december 2009
Na ruim anderhalf jaar testen, ontwikkeling en voorbereiding is het zover: de website moodio.tv verrijkt de landelijke muziekwereld met clips over en voor de Belgische muziek in al zijn vormen en verschijningen.

Het principe is eenvoudig: je surft naar moodio.tv en ziet er meteen de gratis webtelevisie met nu al zo'n vijfhonderd reportages die Moodio.TV zelf draaide over Belgische artiesten en bands. In de rubrieken Home Session, Artist Focus, Profile, Event, Summer Session en Hot Spot vind je de meest uiteenlopende opnames, met indringende portretten, bijzondere akoestische sessies, festival reports en een heet-van-de-naald nieuwsrubriek.

Moodio.TV is allesbehalve een passieve site: elke Belgische groep – professioneel of amateur, ervaren of nieuw – is welkom om eigen muziek, video’s en nieuws toe te voegen. Op die manier wordt Moodio.TV voor hen een interessante én gratis vitrine op het internet.

Het publiek vindt er niet alleen een schat aan actuele muzikale informatie, maar kan dankzij de Moodio.TV - widget ook alle videoreportages delen op eigen websites en op pagina’s van andere sociale netwerken. De artiesten op Moodio.TV kunnen uiteraard hetzelfde doen.

Moodio.TV zal ook enkele enthousiaste bezoekers de kans geven om deel te nemen aan het maken van reportages voor de website. Daarnaast zullen verschillende andere wedstrijden voor o.a. artiesten, monteurs, journalisten, fotografen worden gelanceerd.

De missie van Moodio.TV is zeer ambitieus: op termijn willen ze via het business-to-businessluik van hun site dé draaischijf voor alle muziekgerelateerde diensten en beroepen in België worden. Muziek- en concerttickets verkopen via een video, je agenda op een video laten verschijnen, een database met alle professionals uit de Belgische muziekwereld raadplegen.

Info:
JLSA

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.