woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
En tenslotte Het Avondblad (met klank & beeld)
woensdag 16 december 2009 - 16:55
Dagelijks krijg je van ons een overzicht van het nieuws en de gebeurtenissen in het Vlaamse medialand. Maar wat haalde het nieuws niet en dreigt bijgevolg onopgemerkt voorbij te gaan? We sluiten elke mediadag af met een selectie van wetenswaardigheden en faits divers, zo bent u ook hier weer mee.

Radio Tequila (105.1 MHz) uit het Oost-Vlaamse Deinze heeft de afgelopen maanden heel wat werkzaamheden verricht. Zo werd er in oktober een gloednieuwe live studio gebouwd en in gebruik genomen. Vorige maand kreeg de Tequila-kantine een totaal nieuw uitzicht en afgelopen weekend werd er een nieuwe opnamestudio voorgesteld en in gebruik genomen. Foto's van al dit moois zijn HIER te bekijken. Tequila is één van 's lands oudste lokale radiostations.

Radio Brouwer, en daarmee blijven we hangen in Oost-Vlaanderen, de lokale uit Oudenaarde die al sinds 1981 te beluisteren is vanaf de Wolvenberg , heeft vorige week een nieuwe antenne-installatie in gebruik genomen. De oude was eerder, tijdens een najaarsstorm van eind november, flink toegetakeld aan de bekabeling. Met behulp van een enorme hijskraan werden er op de mast vier nieuwe dipolen van Italiaanse makelij geplaatst. Gevolg hiervan is dat de ontvangst in Groot-Oudenaarde en omliggende gemeenten opmerkelijk beter geworden is.

Zattevrienden.be houdt dan toch niet op te bestaan. De jongerenwebsite gaat in zee met Clint.be. Op haar beurt is deze webstek eigendom van de beursgenoteerde mediagroep Think-Media. Die verkochten enkele jaren terug 4FM en eerder recent nog Cool FM. Eerder leek de toekomst van Zattevrienden.be  onzeker. Uit het forum van de jongerensite blijkt echter dat de webstek onder het logo van Clint.be doorgaat. Zattevrienden.be was op een bepaald ogenblik de meest populaire weblog in Vlaanderen.Klik OP de foto om dit filmpje te zien

En helemaal tenslotte nog even melden dat in de spannendste finale tot nu toe van dit seizoen van De Slimste Mens, Erika Van Tielen Marcel Vanthilt naar huis stuurde. We blijven kijken!

KD - Ronny Troubleyn
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van sif op wo 16 dec 2009 om 21:02
Think Media verkocht Be one????????


  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.