donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Weekblad TV Familie wint het van de Pfaffs
Weekblad TV Familie wint het van de Pfaffs
vrijdag 18 december 2009
Het eerder opgelegde publicatieverbod aan het weekblad TV-Familie, dat een artikel wilde publiceren over de financiŽle situatie van de familie Pfaff, is door de Antwerpse kortgedingrechter verbroken. TV-Familie mag het stuk dus publiceren. Dit meldt Het Laatste Nieuws.

Alles begon met een artikel waar TV-Familie op 16 september mee uitpakte. Daarin werd beweerd dat Jean-Marie Pfaff zijn vrouw Carmen bedroog met andere vrouwen en dat zij niet meer zonder alcohol kon. In het stuk werd ook aangekondigd dat er de week daarop een vervolg zou komen over de financiële situatie van de Pfaffs.

De bekendste familie van Vlaanderen trok met een eenzijdig verzoekschrift naar de rechter en kon de publicatie tegenhouden. TV-Familie tekende echter derdenverzet aan. De familie Pfaff vroeg de bevestiging van het eerder opgelegde publicatieverbod en een dwangsom van 250.000 euro per overtreding, maar kreeg deze keer geen gelijk. De Pfaffs moeten ook opdraaien voor de 1.200 euro advocaat- en gerechtskosten.

Bericht: HLN.be

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van philippe op zo 20 dec 2009 om 0:12
beste susan,al eens gehoord van de frauduleuse praktijken van de pfaffs en wij maar braaf en eerlijk onze belastingen betalen die rijkelui zullen er wel alle dagen mee feesten en fuiven of ben jij ook soms zo een rijkelui mensje?de werkmens betaald gans zijn leven voor de rijken!!! daar al eens aan gedacht???de pfaffs afvoeren die rotzooi!!!
Reactie van susan op za 19 dec 2009 om 17:02
watr een gelul zeg.laat die mensen met rust.
hebben we tegenwoordig niks anders te doen dan te kwijlen om het leedvermaak van een ander.
wat intereseerd mij het wat die mensen allemaal doen.
laat iedereen eerst eens naar zichzelf kijken.
en een ex medewerker die zo uit de school klapt! SCHANDE! ik kijk graag naar de pfaffs en wat er'achter de schermen"gebeurt dat moeten ze zelf lekker uitzoeken.
kijk eerst naar jezelf voor je over een ander oordeeld.
hopelijk kunnen we nog lang genieten van de pfaffs!
Reactie van philippe op vr 18 dec 2009 om 23:38
goed zo deze uitspraak!!!!de familie pfaff daar heb ik maar ťťn woord voor grootheidswaanzin!!!!
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.