donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Weinig verbale animo bij VivaCité vandaag
Weinig verbale animo bij VivaCité vandaag
vrijdag 18 december 2009
VivaCité in Luik gaat vandaag staken. Er is de hele dag enkel maar muziek te horen en journaals die niet langer duren dan vijf minuten. De socialistische vakbond is bezorgd over de grote werkdruk op de redacties. Dit meldt Belga.

Er is ook onvrede over het opdoeken van Radiolène in Verviers, waar een deeltijdse technicus werkt, twee journalisten en een presentator. Maar vanaf Nieuwjaar blijven nog twee mensen in de regio voor het nieuws.

De RTBF zegt dat het stopzetten van Radiolène onvermijdelijk is, maar de vakbonden hopen dat tij nog te kunnen keren. De RTBF benadrukt dat de beslissing tot sluiting van Radiolène het gevolg is van de besparingen van de Franse Gemeenschap.

Bericht: Belga

JLSA

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.