donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Radio 700 voortaan ook vanuit Elsenborn
Radio 700 voortaan ook vanuit Elsenborn
donderdag 24 december 2009
Sinds dinsdagochtend iets voor zes zendt het Duitstalige radiostation Radio 700 ook uit vanuit Elsenborn. Radio 700 brengt een mix van schlagers en oldies, aangevuld met actualiteit.

Radio 700 is nu ook te ontvangen via 90,1 MHz in ondermeer Bütgenbach, Büllingen, Amel, Düren en Aaken. Op zondag 15 november werd reeds de nieuwe 'Radio 700 Citystudio St. Vith' in gebruik genomen.

Elders in de Oostkantons, Luxemburg en het grensgebied met Duitsland kan je Radio 700 beluisteren via 101,7 MHz. Je kan uiteraard ook eender waar luisteren via de website.

De muziek op Radio 700 is een mix van bekende en minder bekende nummers gaande van klassiekers uit 'de goeie oude tijd' tot meer recente hits. Aangevuld met zowel regionaal als algemeen nieuws brengt Radio 700 radio voor de ganse familie. 

Info:
SD
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.