donderdag
17 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > VS: WTOP kreeg telefoon van Barack Obama
VS: WTOP kreeg telefoon van Barack Obama
donderdag 24 december 2009
Je zou denken dat Barack Obama druk genoeg is met het besturen van de Verenigde Staten, maar de president blijkt zo nu en dan tijd te hebben om in een talkshow te verschijnen. En ook een belletje naar de nieuws en informatiezender WTOP in Washington past blijkbaar in het drukke schema van Obama.

Als je als producer ene ‘Barack Obama’ aan de telefoon krijgt, zul je natuurlijk denken dat iemand je voor de gek houdt. Daar had Obama zelf ook rekening mee gehouden en daarom belde hij als ‘Barry from DC’ naar WTOP Radio. Maar wat had hij te melden?

De president belde met een smoes naar het radiostation om op die manier de vertrekkende gouverneur Tim Kaine van Virginia te verrassen. Kaine was als sidekick te gast in de show op WTOP. Het radioprogramma was nog geen kwartier bezig toen de presentator zei dat de volgende beller ‘Barry uit Washington DC’ was.

Obama zei in de uitzending: “Gouverneur Kaine, u spreekt eigenlijk met de Amerikaanse president. Ik wilde een klacht indienen over het verkeer in het noorden van Virginia, maar eigenlijk wilde ik u bedanken voor uw bewezen diensten.”

De vertrekkende gouverneur kon lachen om de verrassing van Obama en bedankte de president voor het originele afscheid.

Bericht: O.a. Radioactive.blog.nl

Info:
JS
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.