woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Internationaal radiodagboek van 26 december
Internationaal radiodagboek van 26 december
zaterdag 26 december 2009
Met ‘Het internationale radiodagboek’ sta je iedere dag op. Je leest er hoofdzakelijk de lotgevallen van de Britse zeezenders, maar ook de opmerkelijkste gebeurtenissen 'worldwide'.

1973: 
Na talloze stormen en technische problemen slaagt de bemanning van de ‘mv Mi Amigo’ er eindelijk in om een nieuwe zendmast te plaatsen.

1986: VERENIGD KONINKRIJK
Laser Hot Hits zendt de hele namiddag non-stop muziek uit.

2003: CANADA 
De Canadese federale mediacommissie houdt openbare hoorzittingen om uit te maken hoe de landgenoten binnenkort radio via satelliet kunnen ontvangen. De nationale openbare omroep CBC werkt met een Amerikaans satellietbedrijf samen aan een nieuw aanbod van radiozenders. De bevoegde leden beslissen eerst en vooral hoeveel het abonnementsgeld zal kosten en hoeveel reclame er te horen zal zijn.

FVM
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.