woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Caroline's log: een show, een rapport en een blad
Caroline's log: een show, een rapport en een blad
vrijdag 2 maart 2012
Een mini-aanbod uit het medianieuws om de dag stilletjes te beginnen. Gelezen of gekregen van losse en andere correspondenten, van collega's en vreemde kennissen. Je kan ook je persoonlijke berichten kwijt op onze redactie.

Zelf radionieuws melden? Mail hier.

Peter Van de Veire heeft in z’n Vrienden Van de Veire (zaterdag op één) tv-icoon Jan Van Rompaey te gast. Al wijzen we er voor de volledigheid graag even op dat Jan ook een aantal fantastische radioprogramma’s heeft gemaakt voor de toenmalige BRT. Q-presentator Kürt Rogiers is een van de andere gasten. Hij komt er vertellen over de vtm-serie Danni Lowinski en z’n nakende opsluiting ten behoeve van de Q-ochtendshow die hij samen met Sven Ornelis maakt. Véronique De Kock, Barbara Safarian en Kraantje Pappie, zijn de andere gasten.

Het International Radio Report voor de maand maart is alweer klaar. Daarin heeft Hans Knot dit keer aandacht voor het heden en verleden van de zeezenders uit de jaren 60, 70 en 80. In deze editie gaat het o.a. over een film die de geschiedenis Radio Caroline behandeld, een (on-)bekend Radio Caroline-adres in '73/'74, Caroline DJ Simon Barrett die tegenwoordig zanger is, Willem van Kooten en Bull Verweij in 1994 in Omroep Museum, Gerard Smit op de Mebo II en Roger Day bij Swinging Radio England. HIER lezen.

Think Media, uitgever van o.a. P-magazine, Ché en Menzo en eigenaar van Life!TV, neemt het maandblad 'Culinaire Ambiance' over van Linkeroever Uitgevers. 'Culinaire Ambiance' brengt een mix van culinair- en lifestylenieuws. In Wallonië wordt het blad uitgegeven onder de naam 'Ambiance Culinaire'. Het bestaande redactieteam verhuist naar de kantoren in Melsele. Culinaire Ambiance' heeft een oplage van 45.193 exemplaren.

RR
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.