donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > SOS Piet doet het nu ook bij bij Joe en Leen
SOS Piet doet het nu ook bij bij Joe en Leen
vrijdag 2 maart 2012
Vanaf morgen, zaterdag 3 maart start JOE fm met een nieuw programma: SOS Piet. Piet Huysentruyt schiet samen met Leen Demarť tussen 11:00 en 12:00 uur luisteraars te hulp met kookproblemen.

In SOS Piet op zaterdag kunnen luisteraars Piet en Leen opbellen met de meest uiteenlopende keukenproblemen. Daardoor kunnen snel kleine brandjes geblust worden en eventuele keukenflaters nog worden rechtgetrokken.

Sinds het najaar van 2011 had Piet al elke dag een vaste rubriek tijdens Lilaleen. Vanaf nu wordt die samenwerking nog intenser en zullen ze ook op zaterdag de handen in mekaar slaan.

Leen Demaré: ‘Op 24 december konden mensen al bellen met kookproblemen ter voorbereiding van het kerstdiner. Zoals iedereen ondertussen weet ben ik verzot op eten en met Piet klikt het ook zeer goed, dus hebben we beslist om SOS Piet nu ook op radio te brengen!’

RR
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Dimitri op za 3 maa 2012 om 17:43
Joe zoekt duidelijk de mosterd bij Donna en Radio2. Spijtig geen commerciŽle weg zoals een Maeva ofzo
Reactie van Jammer op za 3 maa 2012 om 7:57
Heel jammer... Alsof we nog niet genoeg om de oren worden geslagen met kookprogramma's :-(. Hoop dat dit maar een tijdelijk programma is.
Reactie van Jan D.M. op za 3 maa 2012 om 6:42
Hopelijk vliegt alles zo vlug mogelijk in de fik !!!
Reactie van jan op vr 2 maa 2012 om 16:36
Een soort van zweedse kok en een viswijf, dat wordt spetterende radio.
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.