vrijdag
25 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Sofie Lemaire van StuBru naar Woestijnvis
Sofie Lemaire van StuBru naar Woestijnvis
zaterdag 10 maart 2012
Studio Brussel-deejay Sofie Lemaire (28) gaat exclusief televisie maken met het tv-productiehuis Woestijnvis. Lemaire zal door de overstap niet meer bij de radio kunnen blijven.
"Televisie trekt me meer aan dan ik had vermoed. Ik wil dit vak proberen onder de knie te krijgen, en dat kan ik nergens beter dan bij Woestijnvis", ondersteunt Lemaire nog haar beslissing. Woestijnvis werkt nu nog voor de VRT, maar levert vanaf het najaar ook programma's aan twee commerciële zenders. Wellicht gaat ze werken voor de zenders VIJFtv en VT4.
 
Toen we begin februari een evaluatie van de middagshow 'Spelen met Sofie vroegen zei StuBru Nethoofd Jan Van Biesen ; “Zij doet het graag, wij zijn content, Sofie is  een uniek talent”.
 
"Sofie heeft een breed profiel, en er zijn een aantal concrete programma-ideeën voor en met haar", zegt Olivier Goris, programmadirecteur bij Woestijnvis. "We zijn blij dat we haar hebben kunnen overtuigen om de overstap naar televisie te maken." De commerciële omroepen die het vermoedelijk zullen uitzenden gaan in het najaar mogelijk ook met een nieuwe naam van start gaan. 

VRIENDEN VAN LEMAIRE

Ze had al geproefd van het tv-maken voor één met 'de glazen show' in de week vlak voor kerstavond, een talkshow rond het allerlaatste glazen huis. Voor Sofie Lemaire was die overstap naar tv geen gemakkelijke beslissing. "Ik heb de voorbije jaren met geweldig veel plezier radio gemaakt, en ik heb veel vrienden bij Studio Brussel", zegt het de dj die vroeger 'de wereld van Sofie' en 'Vrienden van de radio' presenteerde. 

VRIENDEN VAN DE SCHEIRE

Bij Woestijnvis zal daarnaast Lieven Scheire eind deze maand testopnames maken van een nieuw humorprogramma onder de werktitel 'Vrienden van de Scheire'.  We zullen één van de vier shows van Vrienden van de Scheire bijwonen  en houden je op de hoogte of Lemaire daar al gesignaleerd wordt.

 

 

Thierry De Neve

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  

Bezoek onze nieuwe website!

© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.