vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Elke week technieuws via de podcast
Elke week technieuws via de podcast
dinsdag 10 april 2012
Podcasts zijn nog steeds springlevend, dat bewijst Tech45 met een wekelijkse podcast over technologie die ondertussen al aan de honderdste aflevering toe is.

De opname gaat over internet, gadgets en technologie en alles er wat er mogelijk bij komt zien. Tech45 wil  de luisteraars naar eigen zeggen een Nederlandstalig alternatief bieden voor de Engelstalige podcasts. Niet alleen op het gebied van taal maar ook wanneer het gaat om lokale onderwerpen of de regionale interpretatie van de technologische evoluties.

Het vaste panel van Tech45 wordt regelmatig aangevuld met gasten afhankelijk van het thema. Maarten Hendrikx is de gastheer van de talkshow en leidt de gesprekken in goede banen.

Wie de uitzendingen rechtstreeks wil volgen kan op dinsdagavond vanaf 21:30 uur op de site van Tech45 terecht. Zich abonneren op de podcast kan natuurlijk ook.

Let wel, in een podcast zit geen muziek, anders moet er Sabam betaald worden, ongeveer één euro per luisteraar. 

 

KDB
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.