zondag
20 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Radio 1: Bel de burgemeester wordt verlengd
Radio 1: Bel de burgemeester wordt verlengd
woensdag 18 april 2012
Sinds maandag 16 april, een half jaar voor de gemeenteraadsverkiezingen van 14 oktober, antwoorden burgemeesters in het Radio 1 programma Peeters & Pichal op vragen van hun inwoners. Vanaf vandaag woensdag 18 april worden de provinciehoofdsteden uitgebreid met andere gemeenten uit de provincie.

Wetstraat-watchers Ivan De Vadder en Mark Van De Looverbosch luisteren voortaan mee naar de reacties.

Door de grote respons van de luisteraars op de belactie, geeft Peeters & Pichal vanaf vandaag de inwoners van andere gemeenten in dezelfde provincie de kans om hun hart te luchten. Antwerpen en Brugge waren al aan beurt, nu reageert burgemeester Daniël Termont op de verzuchtingen van de Gentenaars.

Na Oost-Vlaanderen volgt donderdag nog Vlaams-Brabant, met Leuven en Louis Tobback, vrijdag staan Brussel en twee gemeenten uit de omgeving van de hoofdstad op het programma. Peeters & Pichal keert volgende week even terug naar Antwerpen en legt de vinger aan de pols in Limburg en in een aantal gemeenten aan de kust.

Wetstraat-watchers Ivan De Vadder en Marc Van De Looverbosch van VRT Nieuws luisteren vanaf woensdag 18 april ieder om beurt mee. Wat valt hen als ervaren politieke journalisten op in de dialoog tussen burger en burgemeester?

* ”Bel de burgemeester” in Peeters & Pichal: van maandag 16 tot en met vrijdag 27 april van 09:00 tot 11:00 uur.

CD
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.