zaterdag
19 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Marathon Antwerpen: Christel helpt Niels
Marathon Antwerpen: Christel helpt Niels
zaterdag 21 april 2012
Morgen, zondag 22 april loopt zanger en Ketnetwrapper Niels Destadsbader de Marathon van Antwerpen voor het goede doel. Hij wordt voor zijn allereerste wedstrijd luidkeels aangemoedigd door Radio 2-presentatrice Christel Van Dyck (foto: VRT).

Christel beloofde tijdens het zaterdagse Radio 2-programma 'En Nu Serieus' (08:00-10:00 uur) om Niels voluit te helpen tijdens de marathon. Ze zal er voor zorgen dat Niels optimaal uit de startblokken schiet en bezorgt hem live tijdens Weekendwekker (zondag: 07:00-10:00 uur)een goed en aangepast ontbijt.

Na deze stevige start, trekt Christel met de fans van Niels rond 10:00 uur richting Groenenborgerlaan om hem volledig op te peppen voor de laatste 21 kilometer. Niels hoopt om de 42 kilometer in hooguit vier uur uit te kunnen lopen en finisht naar schatting rond 13.30 uur op de Grote Markt van Antwerpen.

Daar wacht Christel hem liefdevol op met een extra lekkere verrassing, live tijdens Viva Vlaanderen (zondag: 13:00-16:00 uur) op Radio 2.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.