vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Caroline's log: een sergeant, een anker en een dj
Caroline's log: een sergeant, een anker en een dj
maandag 23 april 2012
Een mini-aanbod uit het medianieuws om de dag stilletjes te beginnen. Gelezen of gekregen van losse en andere correspondenten, van collega's en vreemde kennissen. Je kan ook je persoonlijke berichten kwijt op onze redactie.

Zelf radionieuws melden? Mail hier.

Hoorspel op maandag. We grijpen vandaag terug naar één van de grote klassiekers. Voor het eerste uitgezonden in juni 1984 door de Nederlandse publieke omroep AVRO. Een sergeant, die vroeger bij de mijnopruimingsdienst werkte, biedt zich aan voor de betrekking van bewaker in een fabriek, waar edele metalen verwerkt worden. Goud, onder andere… Een heerlijk hoorspel (55'), spannend, maar ook met veel humor. HIER beluisteren.

Lynn Wesenbeek stop met de presentatie van Het Nieuws bij vtm. Het is niet duidelijk of dit zelf besliste. Wesenbeek won in 1987 de Miss België-verkiezing. Bij de start van vtm in 1989 werd ze één van de gezichten. Nadat ze eerst verschillende spelshows presenteerde, werd ze in 2007 nieuwsanker. Ze is nu in gesprek met de VMMa over een heroriëntering van de samenwerking. "Maar het is nog te vroeg om daar al concreet over te worden", aldus vtm-woordvoerster Sarah Vercauteren.

De Mega Top 50 wordt al sedert 23 mei 1969 uitgezonden, af en toe middels een naamswijziging, door 3FM. Iedere zaterdag van 15:00 tot 18:00 presenteert Bart Arens er de populairste muziek van Nederland. Het gaat hier om de best verkochte, meest gedownloade en meest gedraaide singles. Alle jaarlijsten vanaf 1969 staan nu online. De afzonderlijke hitlijsten opzoeken vanaf juni is mogelijk. Voer voor fanaten! HIER kijken.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van patrickds op ma 23 apr 2012 om 21:02
Ik vind dat Lynn zeker mag gezien worden voor haar leeftijd.
Reactie van PHILIP op ma 23 apr 2012 om 20:01
opgeruimd staat netjes!!! veel te grote manieren die kakmadam wesenbeek!!!!!
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.