donderdag
24 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Peter Van de Veire start op 11 juni Marathonradio
Peter Van de Veire start op 11 juni Marathonradio
maandag 23 april 2012
Onder de noemer 'Marathonradio' wil Peter Van de Veire vanaf maandag 11 juni blokkende studenten een hart onder de riem steken met de langste radioshow ooit. Gisteren maakte de MNM-dj de startdatum voor zijn wereldrecordpoging bekend in de ochtendshow van de publieke hitzender.

Op 11 juni heeft Peter nog exact vijftig dagen heeft om zich fysiek en mentaal voor te bereiden voor zijn Marathonradio. Tijdens die voorbereiding zal hij samenwerken met Peter Hespel, sportarts aan de K.U.Leuven, die tips geeft hoe studenten de blokperiode het best aanpakken en hoe Van de Veire zijn Marathonradio tot een succesvol einde zal brengen. “Het wordt zwaar, maar met de juiste voorbereiding, de juiste voeding en een duidelijk patroon moet het lukken”, aldus Peter Hespel.

Mei en juni zijn een soort blok- en examenhel voor studerende mensen. En dat vinden ze bij MNM vreselijk oneerlijk. Daarom sleurt Peter Van de Veire alle studenten, leraars, ouders en noeste werkers door die lastige dagen. Hij steunt alle studenten in Vlaanderen. 24 uur op 24 ... Samen met hen wil hij het wereldrecord the longest Radio-DJ marathon, een officieel Guinness-record dat nu op 183 uur onafgebroken radiomaken staat, verbreken.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.