woensdag
16 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Urgent.fm volgt live de 12-urenloop van Gent
Urgent.fm volgt live de 12-urenloop van Gent
dinsdag 24 april 2012
Is het een vliegtuig? Is het een vogel? Nee, dat is het niet… Het is de sportieve Gentse student die door de straten rent! Dat menig student een goed getrainde bierhijsarm heeft, dat is zeker. Dat hij zich wel eens aan de denksport waagt, dat is ook geweten.

Maar de Gentse student die zich engageert voor echte sportieve prestaties: daar komt volk naar kijken! Meer bepaald morgen, woensdag 25 april, want dan is het tijd voor de jaarlijkse 12-urenloop van de studentenverenigingen. Urgent.fm snuift de sfeer en nare geurtjes ter plaatse op tussen 10:00 en 23:00 uur.

De UGent en Urgent.fm staken de koppen opnieuw bij elkaar voor de organisatie van deze studentikoze 12-urenloop en bijhorende radioaanwezigheid op het evenement. Op het programma staat niet alleen de loopwedstrijd waarbij een meute Gentse studenten door aflossing in twaalf uur tijd zoveel mogelijk rondjes van 320 meter loopt, maar ook randanimatie voor de minder sportief aangelegde aanwezigen.

De reizende radiocaravan van Urgent.fm zet morgen koers richting Sint-Pietersplein, waar de presentatoren vanop hun on air terras en van aan de eindmeet verslag uitbrengen. Terwijl de studentenverenigingen elkaar proberen te imponeren met hun sportieve prestaties, nemen ook enkele draaitafeltalenten het tegen elkaar op voor de dj-contest.

De dj’s van dienst placeren zich achter de draaitafel in de dj-toren naast de Urgent.fm-caravan en krijgen elk een half uur de tijd om het publiek in te pakken. De winnaar neemt ook de afterparty voor zijn rekening. Om 22:00 uur mogen de lopers hun sportschoentjes weer opbergen, want dan start de prijsuitreiking.

Urgent.fm proclameert welke studentenvereniging deze 29ste editie op zijn conto mag schrijven. Klokslag 23:00 uur luidt het begin van de afterparty en het einde van de “12-uren”-marathonuitzending op Urgent.fm in.

* Luister HIER naar Urgent.fm.

Bericht: REC

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.