woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Beslagname Norderney blijkt 'broodje aap' verhaal
Beslagname Norderney blijkt 'broodje aap' verhaal
dinsdag 24 april 2012
De berichtgeving betreffende de inbeslagname van de Norderney in Antwerpen riep bij radiohistoricus en RadioVisie-redacteur Hans Knot een aantal pertinente vragen op.

Wie was de persoon die dit nieuws telefonisch aan de voormalige medewerker van Veronica, Juul Geleick, had gemeld. De tweede vraag was of de eigenaren commentaar wilden geven en of de havenautoriteiten waren benaderd om meer informatie.

Hans Knot: "Nog zondagavond heb ik contact gezocht met mede-eigenaar van het zendschip, Wout van der Meer. Hij antwoordde letterlijk het volgende: - Hans dit is allemaal onzin. De ligplaats is tot en met april betaald. Ik heb ook geen idee waar dit lulverhaal vandaan komt.-"

Hans Knot: "Van één van mijn contacten bij het persbureau Belga vernam ik dan weer dat ook zij ontkenning hadden gekregen via Wout van der Meer, terwijl ook de havenautoriteiten de inbeslagname ontkennen."

Hans Knot
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Johan op di 24 apr 2012 om 13:53
Opnieuw blijkt: verifieer een verhaal voor het de wereld in wordt gestuurd. De bron moet duidelijk zijn (liefst meerdere bronnen).
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.