woensdag
23 april 2014
RadioVisie.eu > Media XL > Jazz Middelheim 2012 op Cobra.be
Jazz Middelheim 2012 op Cobra.be
zaterdag 28 april 2012
In het DNA van Klara zit veel klassiek, maar ook meer en meer jazz. Op en naast de radio. Het is nu al uitkijken naar Jazz Middelheim. Klara zendt er vier dagen lang live uit, maar ook de VRT-cultuursite Cobra.be doet zijn duit in het 'klassieke' zakje.

Cobra.be volgt het festivalgebeuren (van 16 t.e.m. 19 augustus) rond Jazz Middelheim op de voet. Met concerttips vooraf, en impressies of reportages tijdens het festival. Bovendien opent Cobra.be deze zomer opnieuw de deuren van het virtuele Jazz Middelheim Museum.

In 2011 startte Cobra.be met een interactieve tijdslijn waarop memorabele momenten uit de geschiedenis van het festival te vinden zijn. Van de prille jaren van het festival tot de recente edities. Van klassieke jazz tot vrije improvisatie. Van Toots Thielemans tot John Zorn.

Voor de zomer van 2012 wil Cobra.be het virtuele Jazz Middelheim museum verder uitbreiden met uniek beeldmateriaal uit het VRT-archief. Ook zullen er meer foto’s en klankopnames van legendarische concerten te vinden zijn.

JLSA
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.