vrijdag
18 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Caroline's log: senioren, oldies en een nieuwe baan
Caroline's log: senioren, oldies en een nieuwe baan
zaterdag 28 april 2012
Een mini-aanbod uit het medianieuws om de dag stilletjes te beginnen. Gelezen of gekregen van losse en andere correspondenten, van collega's en vreemde kennissen. Je kan ook je persoonlijke berichten kwijt op onze redactie.

Zelf radionieuws melden? Mail hier.

De Standaard.Biz publiceerde dinsdag jl een opmerkelijk verhaal. VT4-baas Thierry Tacheny liet onlangs weten dat VT4 helemaal niet geïnteresseerd is in kijkers boven de 55 jaar. 'Die zijn commercieel niet interessant'. Hans Bourlon, de CEO van Studio 100, voelde zich als 50-jarige aangesproken. In De Tijd voerde hij aan dat 55-plussers kapitaalkrachtig zijn, veel vrije tijd hebben en ook nog eens steeds talrijker en actiever worden. Lees HIER het hele verhaal en vervang ook eens het woordje tv door radio… (PvB)

Belgian Oldies Radio (BOR) is de meest recente (al kan dit gegeven intussen alweer achterhaald zijn natuurlijk), nationale webstream die een gooi doet naar enige roem. Het project zag het levenslicht op donderdag 25 april om 23:13 uur. De eerste kreet was Jumping Jack Flash van The Rolling Stones. De voorlopige testuitzendingen zijn de klok rond te beluisteren via deze stream. BOR maakt gebruik van het platform van Radionomy. Wie zich geroepen voelt om een bijdrage te leveren, mag contact opnemen via: flandersbeat@gmail.com. (PvB)

Arnout Bracke (26), die bij Studio Brussel verantwoordelijk is voor de afdeling  multimedia, gaat de jongerenzender inruilen voor Woestijnvis, de nieuwe eigenaar van VT4 en VIJFtv. Wat hij precies bij het productiehuis zal gaan doen, is nog niet duidelijk. Bracke stopte vorig jaar ook al enkele maanden bij Studio Brussel om toen met Milow op wereldtournee te kunnen gaan. Hij hield een geflimd toerdagboek van de zanger bij. (De Morgen)

CD
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties


Reactie van Peter op zo 29 apr 2012 om 22:34
@MM: Je moet niet afgaan op de naam, maar luisteren naar de radiozender. En er is niks mis met muziek van eigen bodem te draaien .
Reactie van MM op za 28 apr 2012 om 18:10
Afgaande op de benaming "BOR" zou men kunnen denken dat die radio niets anders draait dan Belgische oldies (Adamo, Will Tura, Pebbles, Clouseau, Johan Verminnen...)
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiële vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.