vrijdag
25 april 2014
RadioVisie.eu > Actueel > Q-music: Mr Konijn op tournee met Backstreet Boys
Q-music: Mr Konijn op tournee met Backstreet Boys
woensdag 2 mei 2012
Vorige week overschreed Meneer Konijn van Q-music nog de kaap van 100.000 kilometer. Ondertussen is hij met niemand minder dan de Backstreet Boys op tournee.

Donderdagavond haalde Q-luisteraar en Backstreet Boys-fan Evelien Gobeyn (30) uit Zedelgem Meneer Konijn in huis. Vrijdag vertrok ze naar Londen om er zaterdag als VIP een concert van de Amerikaanse boysband bij te wonen.

Evelien contacteerde zelf via Facebook de vrouw van Backstreet Boy Howie om hen in te lichten over het verhaal van Meneer Konijn. Tot haar verbazing kreeg ze vrijwel direct het antwoord dat Howie met plezier even zorg zou dragen voor de knuffel. Zaterdagavond overhandigde Evelien tijdens haar meet & greet Meneer Konijn aan de boysband.

Meneer Konijn gaat dus heel even mee op tour met de Backstreet Boys. Na hun concerten in Londen reist hij mee richting Rotterdam om tenslotte op woensdag terug naar Antwerpen te komen voor hun optreden in het Sportpaleis. Ook daar zal Evelien aanwezig zijn en opnieuw Meneer Konijn overnemen van haar idolen.

DE WERELDREIS

Alweer een straf verhaal dat Meneer Konijn aan zijn lijstje kan toevoegen. Ondertussen liep hij al de marathon in Hong Kong, ontmoette hij Penelope Cruz, vergezelde hij de Club Brugge-spelers naar Hannover en ging hij mee naar India om een adoptiekindje op te halen.

Hij startte zijn wereldreis op 27 januari. Door kilometers en airmiles af te leggen, zamelt hij geld in om tijdens de kerstperiode een feest te organiseren voor minder bedeelde kinderen. Q-luisteraars kunnen zich nog steeds kandidaat stellen om Meneer Konijn mee te nemen op reis.

* Alle details over de wereldreis kunnen gevolgd worden via Q-music.be, Facebook en Twitter.

Foto: Q-music

CD
Bezoek onze nieuwe website!

Reageer op dit bericht

Naam: *

E-mailadres:
Reactie: *
captcha test Type de code over: *
Verzenden »

Reacties

Er zijn momenteel nog geen reacties op dit bericht...
  


© 2014 RadioVisie.eu | ontworpen, ontwikkeld en gehost door movemedia
Alle online geplaatst materiaal is ter beschikking gesteld van de copyrighthouder(s), of werd van openbare bronnen van het internet gehaald. Niet in alle gevallen is duidelijk of op teksten, foto's, logo's en/of illustraties copyright rust. Diegenen die menen recht te kunnen laten gelden, worden verzocht om contact op te nemen, waarna 'gewraakte' items per direct worden verwijderd, indien daarom wordt gevraagd. Onterecht geplaatste items kunnen nooit tot een financiŽle vergoeding leiden. Personen die artikelen of ingezonden stukken sturen ter publicatie behouden hun auteursrecht, maar verlenen door inzending onbeperkt toestemming het materiaal te publiceren en in alle uitgaven, in print of elektronisch en het op te slaan in (elektronische) databanken en andere bestanden. Details tot de aansprakelijkheid van RadioVisie.eu vindt u HIER.